Vino e pasta

Wat is er heerlijker dan bij die eerste heerlijke zachte lentezon, op het terras in de tuin, een flesje open te trekken en zalig te genieten van een wokje met pasta, groentjes en zalmfilet. Het leven kan hard zijn 🙂 .

9 thoughts on “Vino e pasta

 1. Jaja…….in het vorige log wil je ons nog doen geloven dat je zo vreselijk druk bent!!!!*lol*
  Smakelijk en proost!!! Ik wil wel aanschuiven hoor, ziet er verrukkelijk uit en dan met dit mooie weer erbij, lijkt me heerlijk!

  Like

 2. Beste Guido, ik kan het niet langer aanzien dat jullie leven zo hard is. Sociaalvoelend als ik ben wil, ik graag mijn diensten aanbieden om dat harde leven te helpen verlichten. Volgende keer, als dit probleem zich opnieuw voor doet, aarzel dan vooral niet om mijn hulp in te roepen! Ik maak, speciaal voor jullie, zeer snel korte metten met die opdringerige wijn en het eten. Geen moeite is me teveel voor jullie geluk!

  Like

  • Oei oei, ik zal moeten oppassen met wat ik hier post. Binnenkort krijg ik alle bloggers thuis over de vloer. Voor mij niet gelaten, hoe meer zielen hoe meer vreugd zegt het spreekwoord, maar of mijn madam voor zoveel volk haar potten gaat boven halen, betwijfel ik 🙂

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

pieterbie

Life in photos

Waar was Paulien?

Op zoek naar de vakantiemomenten in het dagelijkse leven

Dynaries Photography

Focus on what makes you happy

Back on the road .

Plaatsen , reizen en wandelingen .

Alois Absenger

NATUR - HIGHLIGHTS - SÜDSTEIERMARK - KUNST trifft NATUR

JEAN BUSSELEN FOTOGRAFIE

FREELANCE FOTOGRAAF

BPvST's weblog

Framing the ordinary in an extraordinary way

Greet Ilegems

Master of Science, Author & Publisher of the YA SF Hybrid-series, Photographer, Trying to capture a dream, the poetry of earth, life...

BPvST's Weblog

(Benny Poncelet van Sint-Truiden) Fotografie

Emmanuel Schotte Manuscripten

Photography - Print Art

wp tipstrucs

Geheugensteuntjes bij het werken met Wordpress.com

Ellen Denkers Gallery

Photography Blog

Guido's FotoBlog

Mijn digitale kijk op de wereld rondom mij

Mijn fotoblog

Mijn eerste pasjes op het internet

Marc's Photoblog

Things seen through my lens when walking about.

Anks Fotopassie

Dit fotoblog is een voortzetting van bunnymom.weblog.nl

de Brabander Geert Fotografie

Click on the title and scroll down

martine soille fotografie

Fotografische snoepjes

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers liken dit: