Vino e pasta

Wat is er heerlijker dan bij die eerste heerlijke zachte lentezon, op het terras in de tuin, een flesje open te trekken en zalig te genieten van een wokje met pasta, groentjes en zalmfilet. Het leven kan hard zijn 🙂 .

9 thoughts on “Vino e pasta

  1. Jaja…….in het vorige log wil je ons nog doen geloven dat je zo vreselijk druk bent!!!!*lol*
    Smakelijk en proost!!! Ik wil wel aanschuiven hoor, ziet er verrukkelijk uit en dan met dit mooie weer erbij, lijkt me heerlijk!

    Like

  2. Beste Guido, ik kan het niet langer aanzien dat jullie leven zo hard is. Sociaalvoelend als ik ben wil, ik graag mijn diensten aanbieden om dat harde leven te helpen verlichten. Volgende keer, als dit probleem zich opnieuw voor doet, aarzel dan vooral niet om mijn hulp in te roepen! Ik maak, speciaal voor jullie, zeer snel korte metten met die opdringerige wijn en het eten. Geen moeite is me teveel voor jullie geluk!

    Like

    • Oei oei, ik zal moeten oppassen met wat ik hier post. Binnenkort krijg ik alle bloggers thuis over de vloer. Voor mij niet gelaten, hoe meer zielen hoe meer vreugd zegt het spreekwoord, maar of mijn madam voor zoveel volk haar potten gaat boven halen, betwijfel ik 🙂

      Like

Plaats een reactie