De Kluis

Terug van weggeweest ! Het is een hele tijd geleden dat ik hier nog iets gepost heb maar dat had zijn redenen. Het gaat ons te ver leiden als ik hier uit de doeken moet doen wat er allemaal gebeurd is de laatste maanden, maar één ding kan ik jullie wel vertellen, 2010 is voor mij en mijn familie niet het leukste  jaar geweest. Gelukkig hadden mijn vrouw en ik veel steun aan mekaar en samen met onze zoon en de rest van de familie hebben we de draad weer opgenomen,  kijken we weer vooruit en kunnen we er weer tegenaan.  Ik hoop vanaf vandaag weer regelmatig langs mijn vaste bloggers langs te kunnen komen en af en toe een mooie foto te posten. We beginnen rustig aan met een opname van de Kluis van Bolderberg, genomen tijdens de vroege herfst van dit jaar. Er is een Ortonbewerking op toegepast in Ps Cs4.

Er is ook een nieuwe website waar ik een overzicht van mijn werk heb ondergebracht. Het kan dus gebeuren dat hier een foto geplaatst wordt die reeds op de website staat. Opbouwende kritieken zijn altijd welkom!

3 thoughts on “De Kluis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

pieterbie

Life in photos

Waar was Paulien?

Op zoek naar de vakantiemomenten in het dagelijkse leven

Dynaries Photography

Focus on what makes you happy

Back on the road .

Plaatsen , reizen en wandelingen .

Alois Absenger

NATUR - HIGHLIGHTS - SÜDSTEIERMARK - KUNST trifft NATUR

Deeserve it

Liefs, Dee

JEAN BUSSELEN FOTOGRAFIE

FREELANCE FOTOGRAAF

BPvST's weblog

Framing the ordinary in an extraordinary way

Greet Ilegems

Master of Science, Author & Publisher of the YA SF Hybrid-series, Photographer, Trying to capture a dream, the poetry of earth, life...

BPvST's Weblog

(Benny Poncelet van Sint-Truiden) Fotografie

Emmanuel Schotte Manuscripten

Photography - Print Art

wp tipstrucs

Geheugensteuntjes bij het werken met Wordpress.com

Ellen Denkers Gallery

Photography Blog

Guido's FotoBlog

Mijn digitale kijk op de wereld rondom mij

Mijn fotoblog

Mijn eerste pasjes op het internet

Marc's Photoblog

Things seen through my lens when walking about.

Anks Fotopassie

Dit fotoblog is een voortzetting van bunnymom.weblog.nl

de Brabander Geert Fotografie

Click on the title and scroll down

martine soille fotografie

Fotografische snoepjes

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers liken dit: