Urbex – Kazerne van Bevingen (2)

5 thoughts on “Urbex – Kazerne van Bevingen (2)

 1. Heel mooie urbexopnames,Guido.Vooral de tweede foto is mijn smaak, heel boeiende belichting,waardoor de opname een mooie diepte mee krijgt.

  Mvg

  Ronald

  Like

 2. Wat jammer dat men dit prachtige gebouw zo laat verloederen. Het levert je wel schitterende foto’s op en je had er geweldig mooi licht bij!De foto van de openstaande deuren vind ik helemaal SUPER!!!Dat blauwe licht maakt het heel speciaal!

  @Ik ben nog net niet met mijn camera getrouwd hoor, er zijn dagen dat ik geen foto maak maar als ik naar een evenement als de Elf Fantasy Fair ga dan schiet ik op een dag zo 1.000 foto’s. En daar had ik overigens er nog wel 1.000 kunnen maken van personen die ik ‘gemist’ heb.
  De zgn. Stolen Portraits vind ik ook heel leuk om te doen hoor, er staat nu weer een serie ‘op stapel’ van de Red Hat ladies, morgen komen de eersten op blog.

  Like

 3. Midden jaren tachtig heb ik mijn legerdienst gedaan in Bevingen en was ik er als reserve-officier gedurende 10maanden gestationeerd. Dagelijks ging ik eten in ‘het kasteeltje’ en het schrijnend om te zien wat er van dat mooi verzorgde gebouw is geworden na de verloedering door de ‘kundige regeringsverantwoordelijken’. In plaats van de asielzoekers gratis en zonder enige vorm van tegenprestatie te voorzien van gratis behuizing,lijkt het mij echt niet zo onredelijk om deze mensen de handen uit de mouwen te laten steken om aan deze verloedering te verhelpen. God weet hoeveel van onze eigen miliciens in het verleden de meest onmogelijke kuisopdrachten MOESTEN uitvoeren. Maar ja…toen werd er zelfs niet gedacht,laat staan gepraat over ‘politieke correctheid’…een woord dat hoe langer hoe meer reactionair gedrag uitlokt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

pieterbie

Life in photos

Waar was Paulien?

Op zoek naar de vakantiemomenten in het dagelijkse leven

Dynaries Photography

Focus on what makes you happy

Back on the road .

Plaatsen , reizen en wandelingen .

Alois Absenger

NATUR - HIGHLIGHTS - SÜDSTEIERMARK - KUNST trifft NATUR

Deeserve it

Liefs, Dee

JEAN BUSSELEN FOTOGRAFIE

FREELANCE FOTOGRAAF

BPvST's weblog

Framing the ordinary in an extraordinary way

Greet Ilegems

Master of Science, Author & Publisher of the YA SF Hybrid-series, Photographer, Trying to capture a dream, the poetry of earth, life...

BPvST's Weblog

(Benny Poncelet van Sint-Truiden) Fotografie

Emmanuel Schotte Manuscripten

Photography - Print Art

wp tipstrucs

Geheugensteuntjes bij het werken met Wordpress.com

Ellen Denkers Gallery

Photography Blog

Guido's FotoBlog

Mijn digitale kijk op de wereld rondom mij

Mijn fotoblog

Mijn eerste pasjes op het internet

Marc's Photoblog

Things seen through my lens when walking about.

Anks Fotopassie

Dit fotoblog is een voortzetting van bunnymom.weblog.nl

de Brabander Geert Fotografie

Click on the title and scroll down

martine soille fotografie

Fotografische snoepjes

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers liken dit: